From the blog

Μάθημα Ινδικής Κουζίνας από την Wine Plus

Στο επόμενο Μάθημα Μαγειρικής της, η #WinePlus ανεβάζει τον πήχη του εξωτισμού εξερευνώντας την «Ινδική κουζίνα»!

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου The Met μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να αναδεικνύει το καρύκευμα σε αληθινή μαγειρική τέχνη του ραφινάτου, να αποδεικνύει τη δραματική γευστική διάσταση των γήινων, μυρωδάτων, πικάντικων ινδικών πιάτων.

Όπως και οι ίδιοι γράφουν στο site τους:

Πολύχρωμη και πολυσύνθετη, αρωματική και -φυσικά- πικάντικη, η ινδική κουζίνα έχει διαφορετικές εκφράσεις σε κάθε πολιτεία της τεράστιας χώρας. Περισσότερο ραφιναρισμένη και σοφιστικέ, η μαγειρική του βορρά αντλεί έμπνευση από την κουζίνα των Μογγόλων μαχαραγιάδων. Γήινη και ιδιαίτερα καυτερή, η κουζίνα της Νότιας Ινδίας έχει δημιουργήσει πιάτα που κατέκτησαν τον παγκόσμιο ουρανίσκο.

Έναρξη: 19:00
Διάρκεια: 3 ώρες
Κόστος: 25€

Τα Μαθήματα Μαγειρικής αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό. Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο με τις συνταγές και το cocktail που ακολουθεί είναι 25€.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr

Leave a Reply